Adrenalinkick!

Chase the sun – dag 7

Denne dagen har vi gledet oss til lenge! Vi voknet med sommerfugler i magen, da vi skulle både hoppe i fallskjerm, Bungiejump og ta Jungle Swing- alt på samme dag. Spennende! Man kunne selv velge hva man ville være med på og ikke. Jeg valgte selv å være med på alt da jeg ikke ville gå glipp av opplevelsene.

Allerede på morningen var det tid for fallskjermhopping! Vi ble hentet med buss til hvor vi skulle registrere oss og ta på utstyr. Man kunne betale ekstra for å få bilde og video med. Jeg fikk muligheten til å få fallskjermhoppinga filmet fra en annen person i tillegg. Veldig spennende! Da alt var klart og vi hadde møtt de vi skulle hoppe med, tok vi en mini-busstur til flyplassen. Det var på vei mot flyet at en del av oss begynte å bli redde. For meg var flyturen opp- det å vente på å hoppe, det mest spennede! Vi skulle hoppe fra 15 000 meter, så da fikk vi ca. 1 min frittfall. Frittfallet var for mange av oss noe av det sykeste vi har opplevd. Det var vanskelig å innse hva som egentlig skjedde. I tillegg var utsikten fantastisk! Jeg vil virkelig anbefale å hoppe i fallskjerm for de som vurderer det! Det er en opplevelse man ikke vil gå glipp av.

Da vi alle var nede på bakken igjen, tok vi buss til ett badested hvor vi kunne slappe av før bungie jump. Jeg var selv mye mer nervøs for bungie jump enn fallskjermhoppinga. 

Det var bare tre av oss som ønsket å være med på Bungie Jump. Jungle Swing og Bungie Jump var på samme sted. Vi fikk gjøre Jungle Swing gratis, så de fleste ble med på det! Vi startet med Jungle Swing. Vi var 2 eller 3 personer om gangen. Vi ble heist opp før vi plutselig var i fritt fall på vei ned igjen! Både skummelt og spennende, men absolutt å anbefale.

Da det var tid for Bungie Jump, begynte adrenalinet å kick’e inn. Vi hoppet fra en 60m bro. Å stå på kanten av broen er noe av det skumleste jeg har opplevd. Samtidig er Bungie Jump noe jeg virkelig ønsker å gjøre igjen – da jeg elsker adrenalin! 

Da vi var hjemme på hostellet på slutten av dagen var alle veldig slitne etter en spennende dag. Vi la oss tidlig for å være opplagt til snorkling og dykking dagen etter. 

Tina 

Sydney – ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *