Bali uke 3!

Det har ikke skjedd så mye i uka som gikk, så det ble ikke så mye å skrive om. Men fremover blir det det, for da skjer det litt saker og ting :)

På lørdagen var det volleyballturnering på Canggu Club og det var god stemning! Det var med mange lag og så å si alle idrett og PT studentene var der, og en del fra Ex.Phil/Ex.Fac. Det ble ett vinnerlag hos guttene, fra idrett, og ett vinnerlag hos jentene, fra PT.

På søndagen var vi en gjeng som reiste på en busstur til 50 000 rupiah (30 kr, billig med andre ord) til Padang Padang Beach. Bussturen var ubeskrivelig varm og tok litt over en time, men det var verdt det når vi så hva vi kom frem til. OK +! 

Her fikk vi være i noen timer og bare nyte dagen i sola. Vi konkluderte med at sånn burde hver søndag dagen derpå være! Etter dette ble vi kjørt videre til et munketempel med masse aper. Der var det også utrolig fint, og vi gikk litt rundt å så før turen gikk hjemover igjen. 

Ellers kan jeg jo fortelle om litt generelle ting her nede. Maten vi har spist så langt har så å si alltid vært veldig god, og det er også veldig billig. Alt ettersom hvor du spiser kommer en middag i seg selv sjeldent over 60 000 rupiah, som er 35 kr. Så det er veldig greit, siden måltider ikke er inkludert i prisen. Spiser du frokost på hotellet koster dette 30 000 rupiah, som er ca 18 kr. En øl koster rundt 6-7 kr.

Taxi er også svært billig og startprisen ligger på 5000 rupiah, som er 3 kr, og skal du til Kuta som er shoppinghovedstaden, ender prisen på rundt 20-25 kr. Som du igjen kan dele på fire personer, billig tur! Vi blir anbefalt og kun ta taxiene som heter Blue Bird, da disse har taksameter og navn på sjåføren.

Treningsklær er også billig her nede. Tror vi snart har kjøpt halve Nike.. Så hvis du skal gå idrett/PT, ikke ta med deg mye treningsklær, det får du nok av her. Nike, Hurley X, Quicksilver, Adidas, Ripcurl, Billabong osv.

Så vi lever livet i Bali! Om litt under 3 uker er det ferie også, da skal vi finne på noe fett :D

Oda Vår,
Bali.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *