Man down in Mexico!

Skrekk og gru for en pine. Mayday mayday! 

Vår helt Alfredo var ute og gikk tur sammen med sin nære kompanjong og støttekontakt Tone Lise. Og hvilken varm klam ettermiddag dette var. Vi hadde vært på treningsenteret All Gym og var klare for en kjapp gåtur til El Choc. El Choc er en tilbake lent cafe her i Puerto Escondido hvor du faktisk får servert verdens beste mocca cafe. De lager sjokoladen sin selv! Believe that!

Men tilbake til hovedhistorien her, nemlig at underveis på veien til El Choc fant kompanjongen min ut og foreslår at det beste er å ta en snarvei gjennom en bakgård over mot den paralelle gaten. Det vil gå mye fortere og vi vil komme oss raskere hjem for å rekke middagen. Ja, du har rett. Enstemt av alle bestemte vi oss for å utføre denne geniale planen. Tone Lise hopper ned fra gåplanen mot bakgården og lander lett med joggesko ned på bakken. Perfekt landing. Så er det min tur. Jeg er skeptisk. Jeg kjenner en indre stemme viske til meg sakte, “du kommer til å dø alf, døøøø”, Jeg hopper ned og lander med panna først. 

Neida. Jeg hopper ned og lander skjevt på et merkelig vis og får noe kjørt opp på undersiden av høyre foten. Æw. Jeg blødde mer enn hva det gjorde vont. Det var da jeg ble litt stressa når jeg så så mye blod. Sandalen min var blitt en sølepytt med blod. Det bare fosset ut.

Vi ser at jeg mister mye blod og Tone Lise ber meg legge meg på rygg med foten opp. Mens jeg ligger her får hun en av naboene i denne ukjente bakgården vi hadde fortumlet oss borti til å ringe en taxi til oss, for vi hadde rett og slett ingen peiling på hvor vi var nå. Alt JEG visste var at jeg ville hjem og få renset såret. Det siste du ønsker i en slik situasjon er en infeksjon og et lengere opphold på sykehuset. Men så lenge du har de nødvendige vaksinene 

  • Hepatit A
  • Hepatit B
  • Tyfoid
  • Differin tetanus

holder det med en antibiotikakur på en uke. Nå skal vi være her frem til Mai så en uke nykter med antibiotika er ingen verdens undergang for meg.

Hva vi og mest JEG har lært av dette er, bruk godt fottøy feks joggesko når du ferdes på ukjent terreng eller territorium. Du vet aldri hva du kan komme borti…

Word!

Alfredo

Mexico, Puerto Escondido

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *