Lever livet i Bali ♥

I dag har vært en kjempe deilig fredag! Dagen startet som vanlig med to timer skole, og med ny lærer som vi skal ha frem til ferien. Tidligere har vi hatt Knut Lyng Hansen som er lærer ved Høgskolen i Nesna og som er veldig dyktig. Etter skolen ble det litt avslapning, ettersom været ikke var såå bra. Så reiste vi noen jenter på ”The Natural Spa” og tok vippe extensions. Var litt skeptisk, men det ble overraskende fint! Ser veldig naturlig ut og så trenger man ikke tenke på sminke. Deilig! I tillegg er det relativt billigere enn i Norge, sånn ca tusen kroner billigere… Ga bare 170 kr og det var på et bra spa.

GREIT. Så savner vi kanskje Norge litt da… Iallefall norsk mat. I dag var vi super gira på ”norsk” taco! Det er jo obligatorisk på en fredag, er det ikke? Så da gikk turen til Carrefour som er et kjempestort supermarked med alt man måtte trenge av mat og diverse ting. Så da var vi ti jenter som lagde taco og hadde en god gammeldags jentekveld ;) Endte kvelden med en times massasje, som gjorde godt for noen slitne kropper! En times massasje koster alt mellom 50 000 – 150 000 rupiah (30-90 kr), og er verdt hver krone. 

Ellers gleder vi oss til en herlig helg med beach party i morgen og rafting på søndagen. Ah, Bali! ♥

God helg til alle :) Avslutter innlegget med en overvektig apekatt, så får det heller komme litt mer bilder i løpet av helga! 

Oda Vår,
Bali. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *