Batur – Bali!

Med halsbetennelse og litt for mange pils på Fredag, våkne jeg opp på lørdag og kjente at jeg kom ikke til å klare noen ting den dagen! Så begynte jeg å tenke etter.. På søndag må jeg blogge og vis jeg bare skal ligge i senga så blir det bare ett innlegg om hvor mye øl vi drakk på Fredag. Så stakkars Lill hadde ingen valg og måtte stå opp og delta på vulkan turen.  Da vi dro angret jeg, men nå har jeg gjennomført turen, fått dusja, tatt 1,5 time massasje og fått i meg en starbucks, og jeg kan love deg. Jeg angrer ikke ett eneste sekund. 

Turen startet kl 13.30 fra hotellet. Da skulle vi ta buss til ett fuglepark. Jeg må ærlig innrømme at fugler ikke er en av mine største interesse, men det var jo selvfølgelig noen fine fugler. Ble jo selvfølgelig døv av all hylingen men hva gjør jeg ikke for å ha noe å blogge om.
Etter 1 time i fugleparken, dro vi videre og spiste før det dro av gårde til luksus hotellet vi skulle ligge på. Vi ble møtt av en lukt som minte meg om hundetiss. Alt var skittent. Maten smakte helt forferdelig og rommene så overhodet ikke ut. Jeg takket gud for at vi bare skulle sove der i 5 timer og så dra av gårde. Her må jeg ærlig innrømme at det var veldig dårlig informert om hvordan vi skulle pakke. Kom det til å bli kaldt? Var mat og drikke inkludert i prisen? Hvor lang tid kom vi til å bruke opp til toppen av vulkanen? Ikke visste vi hvordan hotellet så ut Osv. Vi ankom hotellet rundt 20.00 tiden og ble vekt 0300 på natta. Når vi våknet hadde vi ikke mat, og ingenting av butikker av åpne. Så vi brukte 2 timer opp til vulkanen og 1 time ned. Vi var vel en 2 timer på toppen. Så det å starte turen kl 3 om natten UTEN mat og bare ei flaske vann i sekken, anbefales ikke. Skal innrømme at jeg var halveis dø når vi kom tilbake til seminyak village. Kunne ha spist en hel hund.


Jeg anbefaler alle (som har muligheten) til å ta dere en vulkan tur. Vis dere skal reise med gostudy eller andre organsisasjon, dra på vulkan tur. Vi som ble med i dag har aldri ellers kommet til å dratt opp på en vulkan, vis det ikke hadde vært for at gostudy hadde arrangert. Vulkanen var 1800 høydemeter og vi startet turen på 1100 høydemeter. Så vi gikk vel en 700 høydemeter, så det gikk fort. Da vi kom opp fikk vi se soloppgangen, det var nydelig! Ubeskrivelig. Vulkanen vi var på het batur. 
Så konklusjon er at vulkan tur er verdt alle pengene! Vi betalte en 300 norske kroner for turen. Det å stå oppe på en vulkan, kjenne varmen i jorda, se vulkanutbruddet som skjedde i år 2000, det var amazing!

Lill Katrin
Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *