Bestått filosofi!

Jeg vil starte dette innlegget med å gratulere hver eneste medelev i Puerto Escondido. Vi har bestått eksamen i Filosofi alle mann!! Dere er en herlig gjeng som hjelper hverandre med pugging og fagforståelse. Dette har vi jobbet hardt for og alle fortjente å stå!

Kjøpt kake til gjengen!!! Alle ble glade!

Vi har feiret eksamensbeståelsen, men det er ikke alt vi har feiret. Vår kjære Julie har blitt 20 år, og det ble feiret med piñata, gutta lagde hjemmelaget fruktpunch (flinke gutter!), fiskeleken, (det var nemmelig barnebursdag) og alle ble utdelt bånd med nye navn for dagen! Kjempegøy! Hun som har vært mest syk her nede fikk navnet “antibiotika”, men vi hadde også en “rudeboy”, “basshunter” og “tnaaaaaaaaaaaaw”. Internt ;)

Iver og Martin (festkomiteen) gjorde en super jobb!

På mitt bånd stod det “frk. bikini #3”, fordi jeg nettopp var med i en bikinikonkuranse på stranda og kom som nummer tre! Vant 2000 pesos, kom i avisa og var på tv og greier. HEEEELT absurd! Men utrolig festlig :D Det er slik at november kalles “Fiestas de Noviembre” her i Puerto. Da arrangeres det masse livekonserter på stranda, konkuranser i motorcross, surfing og bikini, alterbygging (lokal konkuranse man kan melde seg på) og MYE MYE MER skjer her! Min favoritt er salsakveld, og det forekommer ca en gang annenhver uke. Eller hver uke hvis man tar taxi nærmere sentrum :D

Her ser vi surfekonkuranse før skolen starter!

Det er en strand ca en halvtime unna Puerto Escondido hvor det årlig er ca 3000 skildpadder som kommer opp fra havet samtidig for å legge sine egg <3<3<3 Jeg tror ikke jeg har sett noe mer vakkert enn disse skapningene på leeeeenge. Å, det var så vakkert, nydelig og ikke minst harmonisk å gå mellom disse flotte dyrene i solnedgangen. Det var heller ikke mange mennesker der, så vi følte (oss tre jentene som ville dra) at vi var i ett med naturen. Uten forstyrrelser av masse turister og oppspinn.

så langt øyet kan se <3

Ellers fortsetter hverdagen som vanlig. Ex.fac er et spennede fag når vi har en så flink lærer som Janne. Vi leser mye på fritiden for å henge med i timen, og det føles bra å være i rute, for ingen vil ha skippertaket som de fleste hadde med filosofi. Det er uvirkelig at vårt opphold snart er over. Det er kun to og en halv uke igjen… Vi prater allerede om reunion til neste år. For det vi har her er spesiellt!

Det var nok en liten oppsumering fra:

Monita (som ikke vil fra:)

Puerto Escondido (som alltid vil vare i hjertet) <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *