Bildedryss fra Bali <3

Her er bildedryss fra de siste dagene jeg har fortalt om i forkant! Oppholdet på Bali har vært helt fantastisk, og jeg kommer definitivt tilbake. Det er utrolig hvor fort månedene har gått, samtidig som man har fått gjort så utrolig mye. Rart at vi faktisk reiser hjem på onsdag, men det skal nok bli deilig å få komme tilbake til Norge <3 

Etter hardt arbeid og vel fullført eksamen ville vi selvfølgelig finne på noe gøy :) Etter eksamensfesten natt til søndag bestemte nemlig jeg, Helene og Sofie oss for å rømme avgårde til Lovina for å bade sammen med Rambo og Rainbow! Klokken 05.30 sto den hyggelige sjåføren vår klar, (elsker at balineserne er like spontane som oss, vi møtte han rundt hjørnet samme dagen og spurte han om han orket å kjøre oss fram og tilbake til en hyggelig pris. Det ville han selvfølgelig!) Klokken 9 var det først et lite delfinshow og så fikk vi bade sammen med de senere :)

image

image

Elsker delfiner! <3

image

På vei tilbake tok vi en spontantur for å se på Gitigit fossen vi hadde hørt litt om. Skuffet over at vi ikke måtte gå 10 meter men 1 kilometer bort, ble vi likevel veldig overasket da vi kom fram: Fantastisk flott! Ikke noe annet å gjøre enn å kaste seg uti! 

image

Vi var også innom Uluwatu med gjengen her om dagen, utrolig flott <3 De siste dagene skal nytes, og som dere ser går det soleklart med denne utsikten! :) 

image

image

Surfere i utsikten :)

image

image

– Björk, ex.phil/ex.fac Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *