LAST DAYS IN BALI

På fredag var det tid for den tredje og siste eksamen her på Bali. Siste eksamen og helg betydde eksamensfest. Vi bestemte oss for å reise på en ganske så ny karaoke bar i Legian street, og det var ikke noe annet enn vellykket. Vi fylte baren med god stemning, bra musikk og en gjeng med flotte mennesker!! Tidligere på dagen dro vi på Potato head for å spise lunsj. Anbefaler virkelig alle som befinner seg i Bali å tilbringe en dag der, for et sinnsykt fint sted. 

Lørdag var det klart for avslutningsfest. Den ble holdt nede på Adrenalin, og her foregikk det kåringer, visning av film som Trond Arne har laget av oppholdet vårt her på Bali. Morsomt å se!

Nå er det jo ferie, så de fleste velger å reise rundt og oppleve ulike ting, besøke fine strender og nyte de siste dagene her i Bali. Det er kun to dager igjen nå, så sitter vi i flyet på vei hjem til Norge. Vi fikk kjenne på følelsen av å forlate hverandre allerede på fredag da to av guttene reiste hjem. Følelsen er rar. Heldigvis sitter vi igjen med så mange gode minner, og jeg vet at jeg kommer til å se mange av de flotte menneskene igjen!

Som sagt så er det ferie, og jeg valgte å starte ferien på en villa helt nord i Bali. Det var ganske deilig å komme seg bort litt, spesielt siden det var så avslappende og rolig der. Tror vi alle trenger å slappe av litt nå. Jeg fikk til og med se aper på veien dit og tilbake. 

Synne Emilie
Idrett, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *