Blue Mountains

På lørdag var vi på Blue Mountains National Park, dette var en guida tur av colurfulltrip. De som har stått for mange av utfluktene vi gostudyelevene kan melde oss på her nede. Vi var heldige med været også, noe som gjorde turen helt perfekt!

Vi ble hentet med buss 06.30, fra Manly gikk turen videre til Sydney og Featherdale Wildlife Park. Her fikk vi en god time til hilse på alt ifra koalaer, kengeruer, dingo og masse forskjellige fugler som Australia har å by på. Disse dyrene er veldig symbolske for Australia og et mål i seg selv for mange her nede å få sett.

Vi kjørte videre opp til første stopp på Blue Mountains. Her gikk vi en liten fottur og fikk se ulike steiner i fjellet som ble brukt for å lage de ulike fargene Aboriginerne brukte som maling i ansiktet. Spennende å høre guiden fortelle om de ulike stammene og hvordan aboriginerne levde tidligere. Vi fikk også høre historien om hvorfor det kalles Blue Mountains, dette er på grunn av eukalyptustrærnes blålige damp. Du kan se det her!

Etter litt lunch var det tid for siste stopp. Vi gikk en ned langs fjellsiden, ca. 800 trappetrinn. Det var kjempe bratt! 

For å komme oss til toppen igjen kjørte vi verdens bratteste jernbane! The Schienic Railway, vi ble trekt opp 415 meter i en kabelvogn, med en helling på 52 grader. 

Det var helgens utflukt, ikke mange helger igjen nå! Går så fort..Så nå gjelder det å bruke dagene godt :) 

– Marie @mariielien @mariielien

Idrett1, Sydney 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *