CHASE THE SUN DEL 6 – GREAT BARRIER REEF

Da var det klart for siste del av Chase the Sun-innleggene fra bloggerene i Sydney, og turen ble avsluttet med en tur til selveste Great Barrier Reef! Vi dro ut med en dykkebåt fra Cairns og den stoppet to forskjellige steder hvor vi kunne dykke og snorkle. Vi hadde stort sett strålende sol, så tiden som ikke ble brukt i vannet ble brukt til å sole seg på dekk.

Helt fra jeg var liten har det å dykke i Great Barrier Reef vært på bucketlisten, og er noe jeg og mange andre hadde sett frem til hele turen. 

Ettersom Linda, Marie, Endre og jeg hadde dykkelappen fikk vi være mer selvstendige under vann, noe som var veldig deilig.

Synet av revet gikk over all forventning, og det er enda finere i virkeligheten enn på bilder! 

Dykket gikk utrolig fort og det var mye liv å se på, jeg så både Nemo og Dori i tillegg til mange andre fisker og seaturtles. Veldig kult! Det var ikke bare dykkingen som var bra, man så også mye fra overflaten med snorkel.

Den siste dagen var med andre ord super, en god kompinasjon av avslapping og spenning. Kvelden ble avsluttet med “The Ultimate Party” hvor vi ble kjørt rundt fra bar til bar i Cairns i en partybuss! Morsom opplevelse og en syk avslutning på turen med en herlig gjeng.

For dere som skal til Sydney neste år kan jeg absolutt anbefale å dra på Chase the Sun i studieuken. Man får sett veldig mye av Australia på kort tid, er sammen med en stor gruppe jevnaldrende mennesker og opplever en fantastisk ferietur! 

Mette
Engelsk – Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *