BLUE MOUNTAINS

24.09.2017

Hei!
I dag var den store dagen jeg hadde ventet på helt siden jeg
bestilte den – dagsturen til Blue Mountains! 

Dagen startet da vekkerklokken gikk av klokken 06 – da var
både jeg og Alexandra (roomien min) fullt i gang med rundstykker med Jarlsberg,
pakking av sekk og påkledning. Klokken 07 ble vi hentet av bussen som skulle
kjøre oss. Første stopp var en wildlife park som heter Featherdale som ligger omtrent 45 minutter unna skolen med buss. Der var det blant annet wallabys som vi fikk håndmate, kenguruer, krokodille, dingoer og et bredt spekter av forskjellige fugler! Det var mitt første møte med “typisk” australsk dyreliv, og det var såå koselig. Vi var nesten helt alene i parken ettersom det var såppas tidlig, og alle dyrene var veldig sultne. 

Etter vi hadde vært der bar det videre mot Blue Mountains! Guiden som var med oss fra Colourful Trips var veldig dyktig og stoppet opp fra tid til annen for å fortelle litt fun-facts om det som vi så i naturen rundt oss, blant annet hvorfor det kalles Blue Mountains og hvordan man kan kommunisere med andre i området dersom man går seg bort! Det var utrolig stort og det føltes nesten ut som Grand Canyon eller en stor fjellkjede i Norge. Det var veldig bratt enkelte plasser og på slutten av turen fikk vi også gå på en av “De tre søstre” som er tre “fjellpigger” som ligger tett ved hverandre. 

Jeg fikk tilogmed prøvd ekte aborginer-inspirert ansiktsmaling.

Disse papegøyene lever fritt her i Australia og det er utrolig mange av de! Blant annet i hagen utenfor skolen og her i Blue Mountains. 

Alt i alt var det en veldig fin dag og jeg kjenner både i bena og i resten av kroppen at jeg har vært i aktivitet. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, lese litt i pensum og kanskje ha filmkveld med resten av gjengen.

Forresten, følg meg gjerne på Instagram for enda flere bilder og kanskje noen Instastories eller livestreams fra tid til annen! Jeg heter helenegii der (https://www.instagram.com/helenegii/

Snakkes!

Helene
Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blue Mountains

I helgen dro en stor gjeng på dagstur til Blue Mountains.

Blue Mountains er en stoor nasjonalpark som ligger 2 timer unna Manly. Her er det fjell og masse skog. Haha.. Men fint var det!!

På vei til Blue Mountains stoppet vi i en dyrepark. Her fikk vi matet kenguruer og tatt bilder med en koala. Dette var noe mange hadde sett fram til, og det var en hyggelig opplevelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *