THE IVY + BEACH-DAY

23.09.2017

Hei og god kveld!

I dag er det lørdag og det var meldt omtrent 27 grader, så det var mange som var innstilt på en aldri så liten beach-day! Det var derfor litt skuffende å våkne til overskyet vær, men heldigvis lettet skylaget utover dagen og vi endte opp med å dra på stranda likevel. Det var utrolig deilig å bare ligge å høre på musikk, se på de som gikk langs strandpromenaden eller de som var ute i bølgene og surfet. Fikk også tatt meg noen dukkerter i sjøen og det var veldig forfriskende iallefall, hehe! Det å ta livet helt med ro iblant er liksom akkurat det man trenger, og da er det definitivt finere å ligge på stranda enn å bare ligge i senga si inne! I tillegg fikk jeg lest litt i den ene fagboka mi, så det har vært en veldig bra dag på mange områder. 

På torsdag (i forigårs) dro vi til Sydney på kvelden for å spise på restaurant, og dra på en klubb som kalles The Ivy, som er en klubb med flere etasjer og som i tillegg har et basseng(!!) i øverste etasje. Utrolig kult! Det passet også perfekt at Sofie, som også reiser med GoStudy, hadde bursdag på fredag, så da ble det på en måte litt feiring av henne også! 

Restauranten vi spiste på het Bowery Lane, og det lå kun 6 minutters gange fra der fergen til Sydney stopper og i tillegg kun 6 minutter unna The Ivy! Det var utrolig greit å ha korte avstander når de fleste av oss hadde på høyhæler og var relativt pyntet. På Bowery Lane spiste vi alt fra krabbesalat til cheeseburger og jeg tror omtrent alle var fornøyd med maten og drinkene vi fikk servert der. Når man er ny i en by (og ikke minst et land!) så må man regne med noen hits and misses når det kommer til både utesteder og restauranter, men denne kvelden var heldigvis veldig vellykket! Det kan i tillegg være litt behov for organisering hvis man vil dra hele gruppen samlet et sted, både fordi folk har forskjellige ønsker, forskjellige prioriteringer og forskjellige forventninger, men også det gikk bænkers på torsdag! Såå gøy.

I morgen skal jeg på en organisert tur til et fjellområde som heter Blue Mountains, noe jeg har gledet meg til veldig lenge og det er utrolig mange som skal, så tror det ikke kan bli noe annet enn gøy. Stay tuned!

Helene
Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *