Bondi (uten turistfeller)

I løpet av mitt opphold her har jeg rukket å tilbringe et par dager på Bondi. Jeg var redd for at det skulle være en stor turistfelle, med usjarmerende og overprisede spisesteder rundt men ble positivt overrasket! Stranden i seg selv er gøy å se ettersom den er så velkjent og alle har vel antageligvis fulgt med på dramatikken på stranden på TV, men i følge meg er det ikke den ideelle stranden å slappe av på ettersom det er så stor og full. Små koselige strender appellerer mer til meg, og når det er flere slike strender i nærheten gjør det de til et enkelt valg. Jeg syntes dog man må ta seg tid til å se de fine delene av Bondi! Jeg var så heldig å få fire venninner fra Norge til Australia og bodde i airbnb med de en helg, noe som var utrolig hyggelig. Rakk også å oppleve Bondi nærmere da, og har derfor litt tips å dele med meg;)

Fonda 

Dette er en veldig hyggelig restaurant litt i bakgatene i Bondi, ikke langt unna stranden. . Det er en meksikansk restaurant med fint lokale, superfresh og god mat og greie priser. Anbefales!

Oakberry

Acai bowl-takeaway sted, 3 min unna stranden. En av de beste acai-bowls i Sydney, og det merkes også på antall mennesker som romsterer rundt stedet. Til tross for populariteten får du rask og effektiv service. Det er som sagt et takeaway-sted, og selvom det finnes et par krakker utenfor vil jeg påstå at det er hyggeligere å ta med ned til benker ved stranden så du får en fin utsikt til måltidet også.

China Diner

Her spiste vi middag en kveld og jeg var veldig fornøyd, lokale var kult og mørkt og maten var god. Eneste minuset var at musikken var litt i overkant høy for en middag, og det var ikke veldig enkelt å føre samtaler over bordet. På starten av en utekveld er dette antageligvis mer ideelt, men for en rolig middag før vi bare skulle dra hjem igjen ble det litt intenst. Det var forøvrig ganske rimelige priser her også, og veldig bredt utvalg på menyen – masse god asiatisk mat, inkludert god sushi. 

Hotel Bondi 

På fredagen dro vi ut, først havnet vi må en full, sportsbar men ble veiledet videre av noen lokale som kunne vise oss en mye hyggeligere bar. Det lå på et hotell nede ved stranden, det var fint lokale og masse liv på fredagen, vi gikk også forbi en del andre hotell med tilsvarende folkemasse, så tror det er lett å kose seg en kveld ute i dette område!

Dette var stedene jeg var mest fornøyd med i område, håper dere får mulighet til å prøve ut!

Alba

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *