Tur til vulkanen “Batur”

Heisann fra Bali!

Natt til søndag 08.03.2020 reiste store deler av klassen på en tur for å besøke vulkanen Batur. Jeg var selv dessverre syk og fikk derfor ikke deltatt på turen, men har i ettertid fått høre at dette virkelig var en opplevelse som gjorde inntrykk og som er verdt å sjekke ut.

Gruppen ble hentet kl 01 på hotellet. Ulrik fra klassen forteller at guiden som hentet dem kjente de igjen fra tidligere opplevelser som Mountainbike og fossefallvandring. Guiden, som heter Bruce, var både livlig, motiverende og kunnskapsrik. Når de skulle starte turen oppover ble de delt inn i mindre grupper på ca. 4/5 personer som hadde hver sin egen guide på turen.

Ulrik var i gruppe 1 og forteller at tempoet oppover var hurtig og at det derfor var relativt tungt, men at alle kom seg fint opp da guiden var flink til å ta pauser og ta hensyn til hver enkelt. Turen tok omtrent 1 time og 15 minutter, og da de nådde toppen satt de i rundt en time mellom kl 05 og 06 og ventet på soloppgangen. Soloppgangen fra toppen av vulkanen blir beskrevet som et unikt, vakkert og helt spesielt syn, og alle jeg har snakket med etter turen sitter igjen med gode opplevelser og minner.

Under kommer et bildedryss fra turen (samtlige bilder er tatt av Ulrik):

Fra venstre: Ulrik, Sindre, Emil og Mons
Bilde av Sindre

Det var helt klart en uforglemmelig opplevelse som anbefales på det varmeste å sjekke ut!

Elida

Exphil/exfac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *