Bypåske

Selv om påske ikke er en like stor greie her som i Norge, har vi hatt langhelg i Sydney og kost oss med det! Mange av oss tok inn på hotell allerede på torsdag for å få maksimalt ut av fridagene.

Elise, Heidi og jeg bodde på Westin Sydney, hvor vi skviste alt ut av den ene natta vi hadde på luksushotell. Vi starta med et langt bad i badekaret, før vi tok både middag (to store pizzaer på hver) og drinker i hotellbaren.

image
image

Det beste var kanskje at vi hadde telefon på do. Det er noe jeg virkelig savner fra Norge, som man dessverre ikke finner så mange steder i Australia.

image

Nei, det BESTE var frokosten. Vi får deilig mat på skolen her og, men det er noe spesielt med hotellfrokost!

På kvelden dro vi på et utested som heter Ivy, som er en stor klubb som “alle må dra til.” Derfor var det veldig fullt, men det var verdt å prøve for en kveld. Det var utrolig stort og vanskelig å finne fram mellom alle de forskjellige rommene, men vi kom oss til slutt til høydepunktet som var bassenget på taket. Folk bada faktisk, og det var fantastisk å vasse litt etter å ha svetta ut dansegulvet, hehe. Vi møtte de fleste GoStudy-elevene der, så det ble god stemning!

image

På fredag regnet det faktisk, så mange brukte dagen på kino og til å slappe av hjemme. På lørdag dro nesten alle fra PT ut, og siden vi hadde de siste timene våre på Crossfit-boksen forrige uke, kunne vi dra ut med trenerne. Det var sååå gøy! De overgikk faktisk forventningene våre på dansegulvet, og det ble en veldig morsom kveld!


Resten av helga har vi solt oss, trent og utforsket litt mer rundt i Manly. Det er mange fine strender og turstier rundt omkring, som passer perfekt på en sliten søndag.

image

Denne uka skal vi få nye lærere fra Norge, og vi skal teste maxpuls og jobbe med utholdenhetstrening. Derfor skal vi ut og fylle opp glykogenlagrene med litt crepe med Nutella nå, namnam!

Ingrid

Sydney – PT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *