CHASE THE SUN, dag 4 og 5

Ferieuken fortsetter… En sliten, men glisende gjeng kom denne dagen fram til Magnetic Island. Dette er øya med mye aktiviteter, men også en øy for å bare slappe av og nyte ferien med et smil om munnen. Her fikk vi altså tilbringe tiden som vi ville. Derfor var dagene veldig fleksible, hvor mange leide bil eller scooter og cruiset rundt for å utforske øya. Det var så godt å senke skuldrene og bare nyte atmosfæren og omgivelsene.

Etter en veldig koselig dag, var vi også veldig spente på kveldens kommende festligheter. Både guiden og bussjåføren hadde lagt en plan for oss, for på øya var det nemlig duket for bad taste-party! Her skulle hver og en få sin egen ukjent fra gruppen, som skulle kjøpe billige og stygge klær for å kle deg opp for kvelden. Du ante altså ikke hva antrekket ble for kvelden! Dette var virkelig gøy, for glede og latter ble det masse av!

Øya er også kjent for å ha australias største koalapopulasjon, noe som selvfølgelig vekket en skikkelig utforsker i oss. Den andre dagen her nede, fant mange stedet hvor koalaene mest sannsynligvis var, og gjett om vi kom til å støte på dem! Endelig, for første gang, fikk jeg også sett en koala. Ikke bare én heller!

Magnetic Island var også full av backpackere fra hele verden. Hyttene vi bodde i, men også selve området, var veldig kult. Vi følte oss skikkelig australsk, hvor blomster i håret, solbriller og en fargete topp kom til å passe bedre inn enn hvilket som helst annet sted. Jeg elsket meg her!

image

image

image

image

image

image

– Cecilie
Engelsk/ Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *