Chase the sun, del 2 (Airlie Beach + Magnetic Island)

Etter vi satte oss i bussen fra Fraser Island så kjørte vi i retning mot en tornado som herjet på østkysten akkurat da. Det gikk desverre utover seilturen til Whitsundays, men guiden vår Angie hadde heldigvis en plan B. Vi kjørte og sov (les:prøvde å sove) hele natten, og tidlig morningen etter hadde vi ankommet Airlie Beach. Det er byen som ligger nærmest Whitsundays, men på fastlandet. På grunn av tornadovarselet så ble det til at vi tok en rolig dag, og vi sjekket inn på et veldig fint backpacker-sted som lå sentralt i Airlie Beach. Det ble en del shopping, en tur til frisøren og mye etterlengtet soving. Vi så også passende nok på “Twister”, for å, i følge bussjåføren, være rustet. Ble heller mer småpanikk blant folket. 

image
Twister og gratis drikke
image
Fine Sigrid før frisøren
Når kvelden nærmet seg derimot, var alle våkne og veldig klare for fest. Vi var på backpacker-stedet og startet der, før vi dro nedover gata til de andre barene. Utrolig morsom kveld, og siden vi var i flertall så ble det del skandinaviske sangønsker spilt. Men stort sett var det mye allsang (les:gauling/roping) til Bon Jovi, Abba og Madonna.
imageimage
imageFunfact: “Living on a prayer” med Bon Jovi kommer aldri til å bli det samme etter å ha opplevd den i Australia med allsang og gode venner :)
Tidlig morningen etter dro vi videre. Uværet hadde heldigvis lagdt seg, så vi reiste mot Magnetic Island hvor vår kjære bussjåfør hadde bodd før, så han kjente tydeligvis hele øya. Han sa vi burde glede oss, så forventningene var ganske høye.
Dette backpacker-stedet var enda bedre enn det forrige, og er et av veldig få hosteller i Australia som praktisk talt er på stranda. Det var varmt, men overskyet. Selvom vannet var veeeldig fristende, så kunne vi ikke bade fordi det var stinger-season. Stingers er gjennomsiktige maneter som er utrolige giftige, så hvis man blir stukket så må man på sykehus. Ettersom ingen av oss hadde stinger-suit så holdt vi oss på land.
En liten twist som var nytt for denne turen er at vi stoppet på veien til Magnetic Island på en bruktbutikk. Der skulle vi kjøpe et antrekk til under 5$ som man skulle gi til en annen på bussen(via loddtrekning) og så skulle man gå med antrekket sitt hele kvelden. Det var et utrolig morsomt konsept, og vi så alt fra bestemorbluser til speedo, cowboyantrekk, brullypskjole og masse mer. Etter noen timer med utkledning, forsvant klærene (bokstavelig talt) og en spontan vannkrig på startet og varte ut i de små timer. Den beste kvelden, vil jeg si:)
image
image
Disse to bildene er lånt av Eva. Her ser dere noen av antrekkene fra den kvelden :)
Dagen derpå ville vi bare slappe av på stranda, og der ble vi lenge på tross av at det ikke var noe sol.
Senere gikk en del av oss bort til et område hvor man kunne mate ville wallabies. Wallabies er en type mini-kenguru, og er sinnsykt søte. 

Randi og Mia leide scootere og kjørte rundt på øya hele dagen :)

Evig fotogene Marie og wallabien :)

Mamma wallabie med en baby i pungen :)

Det ble en litt roligere kveld den dagen, før vi våknet opp til TIDENES soloppgang.

Kun for å presisere; #NOFILTER

På fergeturen tilbake til fastlandet

 Så satte vi oss i bussen med retning Mission Beach og SKYDIVE!!
To be continued

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *