Chasing the sun

I dag er det torsdag, og vi har allerede vært borte i snart en hel uke! Det er study-week for exphil gjengen, og vi er på tur opp østkysten på en organisert tur som heter Chase the sun. Må jo bare si at navnet på turen passet veldig bra da været i Sydney har vært ganske grått i det siste. Fredag for en uke siden fløy vi fra Sydney til Brisbane. Vi ankom hostellet ganske så sent, så vi fikk ikke mulighet til å utforske byen noe særlig, men utsikten fra YHA var til å dø for! Nesten litt for god til «bare» være et rimelig hostell.

Vi har besøkt sååå mange fine steder, og vi har enda mer i vente! I Queensland og langs østkysten finner man definitivt mange av de fineste stedene som Australia har å by på! På den første fulle dagen vår på tur, dro vi tidlig fra Brisbane og på vei mot Noosa! Et helt nydelig paradis med turkist vann, palmer og «private» strender.

Etter noen timer på stranda dro vi videre til Rainbow Beach. Vi satte fra oss bagasjen på rommet, deretter bar det rett til sanddynene for sandboarding og solnedgang. Det var helt nyyydelig! Helt Løvenes Konge følelse!

Resten av turen kommer vi tilbake til i neste innlegg, med masse bilder og opplevelser fra for eksempel Fraser Island, Whitsundays og Magnetic Island!

Until next time!

Tomine og Vilde

Exphil, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *