Versailles!

God kveld :-) Denne uken har gått så utrolig fort, og nå var det på tide å oppdatere igjen! Vi har vært syke hele gjengen i leiligheten min dessverre. Først Martine, så Susanne og meg. Derfor har denne uken egentlig vært litt slakk fra min side. Vi dro allikevel ut til Versailles på fredag og hadde det utrolig gøy.

Å reise til Versailles tok ikke lang tid, vi tok et tog og var fremme på 30 minutter. Rakk å stille oss i køen og komme inn rett før det ble skikkelig lang kø, heldige med den.

Vi ble ikke inne på slottet så lenge, ettersom det hadde tatt evig lang tid å se alt, og været var som det var. Det fristet mer å gå ute og nyte, ettersom det var en uke siden sist vi hadde så bra besøk av sola. Noe som stadig har skjedd oss her nede, er at vi kler oss etter været om morgenen (er rundt 8 grader ute da), så blir klokka 1 og sola steiker! Å traske rundt i varme klær mens det er 18 grader ute kan bli veldig varmt og slitsomt. Som dere ser på bildene var det klar, blå himmel! Vi reiste hjem igjen i 4-tiden, og lå utmattet i sengene våre et par timer før vi klarte å gjøre noe som helst. Det var absolutt verdt det, vil jeg si! Parken var drit fin, og vi besøkte den gamle bondegården til Marie Antoinette hvor vi hilste på mange søte dyr. Bildene sier egentlig alt:

Tuva, Exphil/Exfac
Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *