Paradis etter paradis etter paradis

Hei igjen!

Her kommer del 2 av Chase the Sun turen vår! Fyy søren for noen nydelige plasser vi har vært på. Etter oppholdet vårt på Rainbow Beach dro vi videre til Fraser Island, som er verdens største sand-øy. Vi ble plukket opp av noe som så ut som en stor lastebil utvendig, med busseter innvendig. Siden hele øya består av sand, var det heller ingen asfalterte veier, som betydde at all kjøring forgikk på en veeldig humpete offroad! Første stopp var Lake McKenzie – og wow for et sted. Sanden var kritthvit og vannet var helt klart og forfriskende! Ph-verdien i vannet skulle visst nok være omtrent lik som balsam, for håret mitt har aldri vært mykere! Vi badet også i Eli Creek, en liten elv som fungerte omtrent som en vannsklie dersom man la seg på magen! Drit gøy!

Høydepunktet i løpet av dagen var muligens at vi fikk fly over Fraser Island i minifly for å se øya i fugleperspektiv! Det var første gangen min (Tomine) i et så lite fly, så det var veldig kult å se de uendelig lange strendene som strakk seg langs hele øya.

Neste dag og neste paradis vi besøkte var Whitsundays! Utgangspunket var Airlie Beach og derfra tok vi båt ut til Whitsundays. Vi stoppet først for å snorkle og plutselig følte jeg at vi at vi var en del av Oppdrag Nemo! Vi fikk se skilpadder, klovnefisk og en million andre kule fisker bare cm fra oss. Etter snorkling kjørte vi videre og ankom Whitehaven Beach – å dæven for en utsikt og for en strand! Dette er nok det nærmeste paradis man kommer! Vi badet til og med med haier!

Eventyret fortsetter til Magnetic Island! Før vi tok fergen over til øya var alle sammen innom bruktbutikken for å finne et antrekk til hverandre, åå gud det var mye stygt å finne der! Vi hadde fått utdelt tilfeldige navn som vi skulle shoppe til med et budsjett på 5 dollar. Twisten som gjorde dette enda morsommere var at det var antrekk som vi skulle bruke når vi skulle ut på kvelden! På hostellet var det BarWars som rett og slett var en kveld med masse konkurranser, alt i alt en helt sykt morsom kveld!

Opplevelsene har stått i kø, og vi har gjort så sinnsykt mye hver eneste dag at det blir vanskelig å trykke alt inn i ett innlegg. Så vi venter heller med å fortelle om “ekstremsportveko” vår i Cairns til neste innlegg.

Until next time!

Tomine og Vilde

Exphil/exfac, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *