Cozy coconut treehouse og utflukt til Ubud

Hei! Jeg har vært syk i noen dager nå, og vært sengeliggende. På sånne dager lengter man selvfølgelig litt hjem, men det går fort over når man blir frisk igjen  Jeg, Anna og noen av PT- studentene dro på nok en utflukt forrige helg til Ubud! Vi bestemte oss for å sove der en natt. Etter litt research på airbnb, fant vi ut at vi ville bo i “cozy coconut treehouse”. En trehytte i jungelen det beste av alt var at det kostet oss 60 norske kroner for oppholdet en natt inkludert frokost og drikke. Så billig! Jeg anbefaler på det sterkeste å bo slik en natt. Det er både koselig og spennene, i tillegg til at man får en helt annen opplevelse av Bali. 

I trehytta hadde vi en stor seng vi delte på alle fire jentene (litt trangt, men verdt det), et bad, terrasse og spisegruppe med en chill hengekøye.

Vi var ikke bare på overnatting i ubud, vi var også på utflukter. Vi var blant annet å så på elefanter og honny-bears. Egentlig ville vi kose med bjørnene, men vi var for sene… Vi fikk ikke bilde av de, så jeg slenger med et bilde av elefanten :) 

Videre dro vi til Bali Swing og husket på huskene der. Vi trodde egentlig det bare var å dra dit for å huske gratis, men det kostet 400rp.. og det var utrolig turistifisert der. Vi fikk heldigvis noen kule bilder ut av det📸

På lørdag dro vi å besøkte en sommerfuggelpark. Det var skikkelig vakkert!

Om dere skal studere på Bali, eller bare besøke Bali anbefaler jeg på det sterkeste å utforske så mye du kan! Det er så mye å se og gjøre her. Og taxi for en dag koster kun 500pr (300kr).  

– Kathrine
Personlig trener, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *