Crescent head

Surfecamp ja! 
Forrige helg var vi nærnere 50 elever fra Gostudy (Idrettsklassen + Engelskklassen) som dro på Mojo surfcamp. Bussturen nordover til Delicate Nobby i Crescent Head varte i hele syv timer, men var så absolutt verdt det! Campen ga en følelse av å være med i en koselig,klassisk film om sommerleir/camping. Den var nemlig bygget opp med to store soversaler, et tredje bygg for dusj og toalett samt en stor samleplass med leirbål og utendørs kjøkken. Det faktum at man ikke hadde dekning for hverken internett eller telefon forsterket også denne følelsen!  
Til tross for at leirbålet var tent da vi ankom på fredagen ca kl.00.30, var det ikke mange som benyttet seg av sjansen til å sitte under den flotte stjernehimmelen. De fleste ville heller legge seg for å være frisk og opplagt til morgendagens to surfeøkter! 
Lørdag var det mange som fikk gode erfaringer på surfebrettet! Dette mye takket være de dyktige instruktrøene som ga mange nyttige tips! Mellom surfeøktene var det også tid for å slappe av og nyte solsoltrålene på den flotte stranden, som kun var ca 10 minutters spasering unna campen. Til middag ble det grillet hamburgere, mens det på kvelden ble riktig god stemning rundt leirbålet! 
Før vi skulle returnere til Manly på søndagen, ble det tid med en siste økt med surfing. Da var det enda flere som fikk mestringsfølelse på surfebrettet! Flere har de siste dagene fortsatt øvingen her i Manly! 
Neste helg skal ca 60 andre elever fra ICMS på surfecamp, de har jammen meg noe å glede seg til!
– Erica  
Idrett 1, Sydney
image

image
image
image
image
image

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *