Dag 5 i Bali.

På mandagen hadde vi fri frem til tre, så vi var en gjeng på stranden og koste oss. Var helt syke bølger der! Og alt for mange strandselgere, hehe. Kjempe deilig å ligge på stranden å sole oss hvor det blåser litt, fremfor ved bassengkanten.

Klokken tre reiste vi for å se på skolen og fikk litt diverse informasjon om studiet og Bali generelt. Etter det reiste vi til Canggu Club, treningssenteret vårt, som var ubeskrivelig fint. Ren luksus! Der er det en kjempe stor tennisbane, to sandvolleyballbaner, fotballbane, to store svømmebasseng, to styrkerom, restaurant og bar ved bassenget. Vi trener hver dag mellom 14-18, så da blir det perfekt å reise opp hit etter skolen å ha egentrening/sole/bade/lese osv frem til trening igjen :)

På tirsdagen begynte skolen. Skoledagene er fra 08-10 de første ukene med anatomi og fysiolgi. Det høres kanskje lite ut, men det er to intensive timer med vanskelig stoff. Etter skolen reiste noen av oss opp til Canggu Club, hvor vi trente på styrkerommet og slappet av før neste trening klokken halv fire. I to uker skal vi ha sandvolleyball, én trening hver dag med landslagtrener Martin Spinnangr. For de som kommer opp i sandvolleyball, er det eksamen om allerede to uker, iiik!

  

 

I dag har vi vært på skolen, og skal ha volleyball trening 14.00 og fotballtrening 18.00. Åh, vi er så lei av alle taxiene som tuter HELE tiden. Og skulle du være så ”uheldig” å ikke høre tutingen, så blinker de med lysene også! Haha, vi blir vel vant til det etter hvert.

Ellers har vi det veldig gøy med dialekter! Jeg er fra Sørlandet, mens de to andre jeg bor med er fra Nord-Norge. De mener jeg sier så mye rart, og skjønner ikke engang hva vittig betyr! Ærlig talt, jenter.. Her er noen eksempler:

Liten hårspenne
Sørlending: Lus
Nordlending: Fliseklemma/sjingelnål

Å være støl etter trening
Sørlending: Lemster
Nordlending: Gangsperra

Være støl i kroppen
Sørlending: Leverhogg
Nordlending: Sting

Til fredag er det poolparty på Canggu Club, og til søndag er det båttur til en utrolig vakker øy. Vi gleder oss! :)

Oda Vår,
Bali.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *