Livet i Manly

Slik ser stranden vår ut. Akkurat nå er det “Australian Open” i surfing så det kryr av folk hele tiden. Jeg prøver å få jogget meg en tur 6-7 om morgenen hver dag, men denne uken har det vært umulig. Det er surfebrett, unger som springer og av en eller annen grunn, gamle ektepar hvor enn man ser. Ante ikke at surfere kunne være trofast mot noe annet enn et stykk brett, men shitsamma.

Ok, vi begynte med ex.phil /fac+ engelsk på mandagen fra 12.00 – 14.00. Det var egentlig ganske spennende, men mye å ta til seg og spessielt uvant var det å sitte stivpyntet i dress under en undervisning. Men merker allerede nå ( onsdag) at det har blitt lettere så det er absolutt ingenting å uroe seg over. Faktisk er det nesten litt morsomt å gå i gangene å late som man eier verden. Åsmund påpeker hele tiden hvor tøff han er når han tar på solbrillene, nåja…

Til helgen er det “Icebreak party” da skal HELE skolen feste sammen og det kommer til å bli HELT MAGISK. Dette ble noe kort, men er egentlig jævla forbanna fordi skrev et innlegg i sta, men nette klikka så alt ble borte. Nå er klokka 01.00 og Åsmund snorker. God natt. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *