Dagstur til Nusa Dua

Hello people! For noen dager siden var vi på dagstur til Nusa dua beach, som ligger ca en time med taxi fra Seminyak village. Nusa Dua er en liten by sør på øya. Stranden der er helt utrolig fin! Hvit sand, blått hav og nesten ikke bølger. I Bali er det flere strender der bølgene er så store at det nesten ikke går an å svømme (perfekt for surfere, men ikke svømmere), så det var deilig å endelig kunne ta seg noen svømmetak uten å bli slått i ansiktet av en monsterbølge. Stranda var også det perfekte stedet å ta inspo-strandbilder på, for de som liker den slags. For oss bloggere var jo dette helt amazing, hehe! 

Vi leide håndklær og puffer for bare 50k (30kr) per pers. Utrolig billig for en hel dag. På stranden i Seminyak koster det vanligvis 100k å leie solsenger for noen timer. Så vi var svært fornøyde med de billige puffene våre:D 

image
image

Vi spiste lunsj på restauranten til hotellet vi leide puffene fra. Maten var ikke til å skryte av, men det gjorde ikke så mye når vi spiste i omgivelser som dette! 

image
image
image

Vi ble faktisk fluer på veggen i et bryllup! Tenk å gifte seg på en strand i Bali da dere… Så romantisk! 

image

Vi så også et brudepar ta bryllupsbilder, så jeg tok meg friheten til å joine fotograferingen å knipse noen bilder:D 

image
image
image

Ha en strålende dag! 

– Kathrine

Bali – Personlig trener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *