ICE CREAM BY THE SHORE

06.10.2017

Gooood morgen!

I dag har vi ingen undervisning, så hele dagen er free to use however we like, hvilket er deilig! Vi får se hva dagen bringer av aktiviteter. Våknet til litt overskyet vær i dag, men håper det klarner etterhvert. Klokka er jo tross alt bare 08:20 her enda… Tenkte jeg skulle skrive et kjapt innlegg om gårsdagens kjappe lille bytur nede i Manly, før jeg går ned og spiser frokost. 

I går hadde vi undervisning fra 10-13, hvilket er et skikkelig bra tidspunkt å ha time på ettersom man kan sove litt lenge og fortsatt ha igjen ganske store deler av dagen etter timen er ferdig! Så etter undervisningen i går gikk vi ned til byen for å kjøpe alkohol, ta ut penger, kjøpe dusjsåpe, postkort, fylle på “busskortet” osv., med andre ord en veldig taktisk bytur med masse ærend. Etter vi hadde kjøpt inn en del av det vi trengte, unnet vi oss en aldri så liten iskrem på Manly Wharf (der fergen osv går fra) og fant et fint sted å sette oss et lite stykke unna. Rett ved vannet! Det finnes masse ulike iskrem-”sjapper” her i Manly, så det er mye å velge mellom. Nammis!! Perfekt for en is-elsker som meg. 

Dette er på en måte den andre siden av “halvøya” Manly, hvor det alltid er en del båter og hvor som sagt fergeleiet går fra. 

Fine jenter! 

Men nå er jeg nødt til å starte dagen og ikke minst rekke frokosten som stenger om 30 minutter! Det er helt utrolig hvor fort tiden flyr, snart er enda en uke omme. Heldigvis betyr det enda mindre tid til avgang chase the sun! Ah, gleder meg som en hund! (usikker på akkurat det uttrykket der, men det får gå). Nå blir det en deilig frokost og litt oppgaveskriving frem til sola kanskje titter frem litt mer. 

Følg med videre!

Helene
Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *