PARTY @ COLLINS BEACH

08.10.2017

Hey! What’s cooking, good looking? 

Atter igjen er en søndag (og en uke) snart omme og jeg sitter ved pulten på rommet til Alexandra og meg as we speak. I dag har jeg vært på et superstort shoppingsenter som heter Westfield sammen med ei som heter Tirill, hvilket var veldig koselig. Kom hjem med en ny enkel, svart singlet og en parfyme som jeg trengte ettersom den jeg har er skåle tom. 

På fredagen som var dro Alexandra og jeg + pluss to jenter som heter Tameka og Anna, til en strand som heter Collins beach! Det var i anledning 21-års-feiringen til en fra New Zealand som heter Jack (men som går under kallenavnet “Captain Dolphin”) og det var virkelig såå hyggelig!. Jeg fikk prøve en del nye drikkeleker som jeg ikke har vært borti før, så det var nytt og spennende! Vi spilte blant annet “Flippycup” noe jeg var fullstendig ny på og også en tysk drikkelek hvor man er delt opp i to lag og det ene laget skal prøve å skyte ned en vannflaske med en ball, og det andre laget må løpe for å sette opp flasken igjen. Litt vanskelig å forklare, men hvis du har spilt det før så skjønner du nok hva jeg prater om. 

Når vi våknet på morgenen fredag så var det relativt overskyet og det så ikke så lyst ut, men heeeeldigvis klarnet det akkurat i tide for bursdagsfesten og som man ser på bildet var det helt blå himmel! Dette bildet er vel fra halv 4 tiden, så solen var ikke så sterk lenger. 

Her er ingen annen enn bursdagsbarnet selv! Jeg synes det var kjempehyggelig å bli invitert og å vite at folk fra andre land “husker” oss, at han har tenkt på at han ville ha både Alexandra og meg der. Vi var dessuten de eneste norske, så det gikk nesten kun i engelsk tale og det var gøy! 

Flippycup!

Alexandra på vei ut i vannet :) Collins beach er en litt “gjemt” strand, nesten litt som det vi kaller en bukt i Norge, så det er veldig langgrunt og derfor også varmt i vannet! Fikk badet oss skikkelig iallefall hihi!

Meg, Alexandra, Tameka (fra New Zealand) og Anna helt bakerst (fra Tyskland)! Jack hadde et ønske om at gjestene skulle ha på seg “partyshirts” eller såkalte hawaii-inspirerte overdeler, så Alex og jeg tuslet ned på en thrift-shop i Manly dagen før og kjøpte de fantastiske overdelene vi har på oss her, haha! Min kostet usle 24 norske kroner, så vil egentlig si at jeg gjorde meg et varp! Etterhvert som solen begynte å forsvinne ble både Alexandra og jeg litt kjølig + sulten, så da ble Anna med tilbake og vi alle tre bestilte oss pizza levert på døren fra Domino’s. Yummy. 

Resten av dagen i dag skal jeg lese litt i den ene pensumboka (dere tror kanskje at jeg er skikkelig skoleflink med tanke på hvor mye jeg sier at jeg skal lese, men som regel blir det bare noen sider før jeg tar meg en “velfortjent pause” hehe…) MEN så skal jeg litt senere Skype med både mamma og kjæresten min, så det ser jeg veldig frem til. Søndager er bra Skype-dager ettersom de fleste har fri fra jobb og skole og da blir det litt lettere med tanke på tidsforskjellen. 

Vi hörs <3 

Helene
Sydney – Ex.Fac/Ex.Phil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *