Bali og Lembungan

Denne uka har stort sett gått til lesing og en god del prating inn i mellom lesinga! Vi har eksamen i fysiologi på mandag. Uka har derfor ikke vært så veldig intressant. Og jeg tenkte at jeg skulle vise dere noen bilder fra Bali og Lembungan.

Vi var nemlig tre uker på Bali før vi kom hit til Sydney. Vi gjorde oss ferdig med anatomien på Bali, tok eksamen og kom hit. Det var nesten som en liten ferie, bare med skole.. Hvis det sier dere noe? Dagene gikk til skole, trening, soling og ikke minst mat!

Jeg syntes det va sykt digg og være på Bali. Bli brun, bli kjent med nye mennesker og smake mye forskjellig mat. Det ble mye vegansk mat og mye smoothie bowls.

Jeg og Eli var også en helg på øya Lembungan og det var magisk! Vi brukte den ene dagen på å utforske øya og den andre dagen til å dykke. Det va sykt fint og vi fikk sett mange fisker og de så ut som fiskene i Disney filmene! Vi fikk også sett skillpadder og det var sykt kult. Det var første gang jeg dykket og utenfor min komfortsone da jeg egentlig var veldig redd.

Øya er virkelig å anbefale og mye roligere enn selve Bali der trafikken er gal osv. Vi bodde i tillegg i den søteste lille hytta der dusjen var under åpen himmel.

Susanne

Sydney – Personlig trener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *