De første dagene

Hei igjen!

Vi er 15 norske elever som reiser med GoStudy til Sydney dette semesteret. Vi har nå vert her i 6 dager, og jetlag’en er endelig nesten helt borte. Vi bor på Manly hotel, og det er her vi skal bo i 3 mnd. Hotellet ligger ca 1 min fra Manly beach, så stranden kommer vi nok til å besøke mye fremover. 

Skolen vi går på heter ICMS. Den ligger 20-30 min gange fra hotellet. Skoleveien er eg fin gåtur langs Manly beach, så skoleveien føles ikke så lang likevell. Man kan eventuelt ta gratisbuss opp til skolen om man heller ønsker det.

Første morningen vi hadde her, sto vi opp tidelig for å se soloppgangen ved Manly beach. Den anbefales å få med seg! Denne stranden er også populær blant surfere.

Manly beach

De første dagene har vår hovedkoordinator, Cecilie, vist oss rundt i Manly! Cecilie tok oss med til ulike utkikkspunkter og strender som blant annet Shelly beach. Utfor Shelly beach er det gode muligheter for dykking, da det ikke er lov å fiske i dette område. På denne måten har det i løpet av flere år vokst frem et stort utvalg av marint liv.

Det har vert veldig greit og lærerikt med en leder de første dagene. Da har vi fått vite hvor de beste stedene ligger, fakta om stedene, anbefalinger og tips&triks.

28.08.19

I går startet vi dagen med morgen-yoga. Vår koordinator fikset oss en gratis-time. Vi var der 06:00 og klare. Yoga-timen lå rett ved Manly beach, så vi hadde soloppgangen som utsikt. For en fin måte å starte dagen på!

Tina

Sydney – Ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *