De første to ukene i Bali

Nå har vi vært her i to uker og ting begynner å falle på plass. 

Meg og mine to roomies har pyntet rommet med diverse “huslige” gjenstander for å få det til å bli så koselig som mulig. Helt vanvittig hvor billig det er her nede, vannkokeren som de jeg bor med kjøpte kostet 150 000 rupies – og det tilsvarer ca 90 kroner. En 20 min taxitur koster vell 40 000 rupies, som da tilsvarer ca 25 kroner. 
Hotellet ligger forresten veldig bra til, 10 min til stranden og 1 min fra handlegaten.
Skal man ned til byen (Kuta) hvor alle utestedene og litt flere butikker er, må man ta taxi.
 

De første dagene gikk ut på å bli kjent med alle. Vi hadde en aktivitets-dag her på hotellet med aktiviteter og det var stands med ulike kurs ol. vi kunne melde oss på. Alle studentene ble delt opp i 4 lag, og vi hadde konkuransser i blant annet bassenget. De lagene skal vi bruke hele semesteret, ikke bare for konkuransser, men også for å samle poeng. Litt Galtvort (Harry Potter) stil på det. hvert lag samler inn poeng i løpet av semesteret. Veldig artig. 

En av tingene som jeg meldte meg på var barnehjemmet. Jeg og en veninne skal sang og dans undervisning. Noen dager etter aktivitetsdagen dro vi til barnehjemmet for å hilse på barna. Jeg har aldri før møtt så imøtekommende barn. Det tok ti minutter før en liten gutt tok meg i hånden og viste meg rundt på barnehjemmet. GoStudy støtter barnehjemmet – noe som jeg syntes er veldig flott. Jeg gleeeder meg til å se meg til de barna. 

Ellers er vi kommet godt igang med skolen nå. Vi har eksamen om ca tre uker, wææ.
Vi har TIDENES lærer som vet hvordan han skal banke inn tungt stoff i hodene våre. Vi har forresten kun time fra 09.15-11.00, så etter det har vi resten av dagen til å gjøre hva vi vil. Lese, dra på stranden, shoppe, utflukt eller lignende. Hittil har det vært mye avslapping med bassenget eller på stranden. Etter hver kommer nok vi til å forsøke å se mer av bali mens vi er her.

Her bor jeg, Margrete og Zuzana. Veeeldig koselig 

Aktivitetsdagen – De ulike lagene konkurerer i padling!

Caroline og jeg meldte oss opp på boothcamp på stranden! Halv 7 om morgenen. wæ!

De som jobber på hotellet er såå hyggelig! Her har de laget buffet til oss. 

Trafikken her nede er ganske så interessant. Alle kjører moped, og jeg mistenker at det ikke finnes noe som heter vikeplikt ;) 

Dette bildet er tatt nede på stranden. Av disse kan du leie solsenger, ta surfekurs og “Jiggie jig”. 

Barnehjemmet. Jentene elsket å ta bilder OG bli tatt bilde av

Her var vi ute å feriet bursdagen til Mari! Hele Exphil + flerkulturell klassen

Nå skal jeg på full-moon party! Vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *