første uken i Brasil

Etter mye venting og spenning var det tid for å møtes de andre på Gardermoen i Oslo for en uke siden. Ganske spent, reiste jeg dit alene fra Bergen med masse tanker i hodet. Men alt ordnet seg. Litt etter litt så kom alle sammen. Vi ble en liten gjeng på 12 ulike personligheter.

Jeg heter Helena, fra Bergen og er 18år. Jeg skal ta Ex.phil/Ex.fac. med kulturforståelse i Pipa i Brasil.

En uke er snart gått og vi nærmer vel oss en rutine i hverdagen. Har fremdeles ikke gått helt opp for meg at jeg skal bo i disse nydelig omgivelsene i tre hele måneder! Hotellet vi bor på er helt fantastisk. Vi har alle en hengekøye rett utenfor rommene, og frokosten vi får er til å bli bortskjemt på. Omeletter med det du vil ha, toast, masse tropisk frukt og nypresset juice.

Fra rommet mitt så tar det under 1 minutt til der vi har forelesninger som er på 2-3 timer. Utenom det, så har vi omtrent hele dagen til å gjøre hva vi vil. Vi får også tilbud om å melde oss på ulike kurs. Som surfing hvor vi allrede har hatt en time. Noe jeg tror alle er storfornøyde med. Spesielt de som fikk det til. Vi får også tilbud om portugisisk kurs, capoeira kurs, Brasiliansk Jiu-Jitsu og noen fler.

Helena

Ex.phil/Ex.fac. med kulturforståelse – Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *