SYDNEY – Anglophone culture and communication

Heisann!

Da kommer det omsider et blogginnlegg her fra fantastiske Sydney. Jeg heter Maren, er 19 år, kommer fra Trondheim og skal studere Anglophone culture and communication (bedre kjent som engelsk) her i Manly de neste tre månedene.

Etter å ha vært her i ni dager har vi rukket å oppleve masse! Denne uken har vi hatt noe som kalles O-week, som er omtrent det samme som fadderuke hjemme i Norge. Vi har blitt kjent med masse nye folk fra hele Norge, men også folk fra andre land. Manly ligger 20 minutter unna Sydney med ferge, men noen av oss har allerede rukket å tatt turen dit allerede, fantastisk by! Vi startet oppholdet med full storm og regn hver eneste dag, men sola og 30 grader kom omsider, noe vi alle har satt stor pris på.

I helgen har vi som studerer engelsk og idrett vært på surfecamp, men jeg tenkte å vente med å blogge om det til jeg har mottatt bildene som ble tatt av fotografen der. Ellers kommer jeg til å oppdatere dere herfra noen ganger i uken, slik at dere kan få et innblikk i hva vi opplever her nede i fantastiske Australia!

Maren
Engelsk i Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *