Den siste tiden i Manly

Hei alle sammen, og beklager for ekstremt dårlig blogging den siste tiden! Vi har hatt det ganske travelt med både eksamen, essayskriving og diverse andre ting. Tenkte jeg skulle fortelle litt om noe av det vi har gjort.

Ettersom vi på engelsk kun har en eksamen, har vi tre andre innleveringer som må leveres før vi kan stille til eksamen. I løpet av 3 uker hadde vi to essays som skulle skrives og leveres, men det har gått helt fint. Sist fredag, 29. november hadde vi vår første og siste eksamen der vi skulle skrive tre essays, håndskrevet på seks timer. Det var slitsomt, og tror alle syns det var godt å få den overstått :) Nå gjenstår bare å få mottatt karakteren, men det gjør vi ikke før rundt juletider. 

Forrige lørdag var jeg og tre andre på en liten dagstur til Palm Beach, der hvor de spiller inn Home&Away. Det var ikke mye vi fikk sett, men vi kan i alle fall si at vi har vært der nå! En fin strand, men ikke så mye å gjøre der :) 

image

imageNoen som kjenner seg igjen?

image

Søndagen etter dro vi til Bondi Beach for å se, en utrolig fin strand! Tok en matbit der, før vi dro på shopping på et kjøpesenter som heter Bondi Junction. Brukte egentlig hele den helga på å reise litt rundt for å ha sett litt andre områder rundt Sydney før vi reiser også. Resten av uka etter ble brukt til å slappe av på stranda, spesielt de dagene det ikke vær regnvær, noe det har vært en del av her i det siste, og til å lese biiiiiittelitt til eksamen.(For min del.) 

image

image

image

image

image

image

Denne helga har jeg vært på en konstant konsert omtrent hver dag, føles det som. Rett etter eksamen dro jeg og Nina til Allphones Arena for helgas første Justin Bieber konsert, en veldig vellykket kveld :) Lørdag var det duket for en festival kalt “Stereosonic”, der både David Guetta, Calvin Harris, Zedd, Sebastian Ingrosso ++ spilte. Jeg var der kun til kl 17 på lørdag, fordi jeg skulle på enda en Justin Bieber-konsert (ja, jeg er fan.) Igår var siste dag på Stereosonic, og det var såååå gøy! Har hatt en super helg med herlige mennesker, en fantastisk avslutning på oppholdet :) 

image

Igår kveld var det dessverre tid for “farewell dinner”, med norsk taco og noen drinker i baren her på skolen, var veldig kos :) Må innrømme at jeg ikke er helt klar til å reise hjem enda, men det blir godt å komme hjem til jul! Misunner dere som skal reise ned hit i februar helt sinnsykt mye, dere aner ikke hvor heldige dere er :) Opplevelsen min med GoStudy har ikke vært annet enn super! 

I dag reiser de fra ex.phil/pac hjem til Norge, men for oss som reiser imorgen er det tid for enda en dag med intensiv soling på stranden :-)

Sjekk ut www.siljeenoksen.femelle.no forresten, er ei fantastisk jente som har studert idrett her nede :) 

Maren
Engelsk i Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *