Las dias pasado

Hola! Tiden flyr dere, og nå har vi faktisk bare 2 dager igjen her i Puerto. På onsdag drar de fleste av oss til Mexico City for å oppleve byen, og på fredag setter vi oss på flyet hjem til Norge. Klarer ikke bestemme meg for om jeg gruer meg til å dra herfra, eller gleder meg til å komme hjem til jul i Norge. Mye av begge deler sannsynligvis. 

De siste to ukene har gått mye på eksamensøving, både spansk og ex. fac. Jeg har glede av å medele at hele klassen bestod spansk! Ex.fac får vi ikke vite før om et par uker desverre, me jeg tror nok vi alle klarte å ro oss i land etter noen dager med desperat pugging.

Ellers har vi vært på utflukt til Huatulco igjen, denne gangenn for å kjøre firhjulinger! Utrolig gøy! I tilegg har noen av oss vært på enda en ridetur, og fredag feiret vi gjenomført eksamen med togaparty! VI har også hatt et filmcrew her som har fulgt med oss på diverse aktviteter for å lage en liten film for gostudy, det blir veldig spennende å se det ferdige resultatet!

Her er et bildedryss fra den siste tiden:
image

image

image

image

image

image

image

image

image

Vi prøver å få mest mulig ut av de siste dagene. Mange bruker tid på stranda på dagtid, reiser på markedet og spiser på favorittstedene. Det er så mye vi kommer til å savne med dette stedet, og vi prøer bare å ta til oss mest mulig opplevelser på den tiden vi har igjen.

Edit:

Ettersom jeg ikke nettet var stabilt nok til å publisere dette i Puerto, legger jeg til noen bilder fra dagene våre i Mexico City også.

Vi koste oss masse i City, fikk shoppet ordentlig på blant annet Santa Fe kjøpesenter med over 300 butikker, sett pyramidene, og opplevd sentrum med katedralen osv. Noen hoppet til og med i fallskjerm! Virkelig verdt å ta de siste dagene der på veien hjem.

Reisen hjem til Norge var lang, og det var ikke hyggelig å skilles fra alle de vi har blitt så godt kjent med. Vi snakket om hvor rart det blir å spise frokost alene, bo på rom alene… Vi ha blitt en skikkelig sammensveisa gjeng, angrer ikke et sekund på at jeg dro til Mexico! Anbefales virkelig! Kjenner allerede jeg lengter etter varmen.

Så da er det vel bare å takke for meg, håper jeg har gitt dere et greit innblikk i hvordan det er å være elev i puerto! :)

Tonje, Puerto Escondido, Mexico, Exphil, exfac m. spansk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *