Familiebesøk

Det er ikke en selvfølgelighet at familien kommer på besøk når man bor så langt borte som på Bali. Men noen ganger er man bare heldig, og jeg og bonussøsteren min Solveig får selskap i hele to uker. Vi har kledd oss for anledningen, og er klare til å hente gjengen på flyplassen ⬇️⬇️⬇️

Besøket passer noe dårlig med eksamen i fysiologi, men lese kan man da gjøre over alt. Nå er snart en uke gått, og dette er noe av det vi har fått vist familien på den tiden.

Et par late dager på stranden må til. Både jeg og min bror har en felles kjærlighet for kokosnøtter, og min far fant kjærligheten i surfing. Fin start på dagen om man vil slappe av eller bruke oppspart energi.

Om man ser bort i fra «Gili-sunsets», som faktisk er en greie, vil jeg påstå at Canggu stiller sterkt med solnedgangene. Her sitter vi på The Lawn og nyter utsikten.

Ubud. Få steder er så vakre som Ubud, i mine øyne. Grønt landskap, vennlig folk, bedre priser og uendelig med muligheter både på overnatting og opplevelser. Vi leide en villa for en billig penge midt ute i Tegalallang, og plasserte familien der mens vi las på fysiologi. Heldigvis er det ganske lett å komme på dagsbesøk.

Tukad Cepung Waterfall. På vei fra Ubud mot Sanur, er dette en ganske grei stopp å få til. Nydelig fossefall bortgjemt i noen stilige «grotter».

Nå venter Nusa Penida og Kelingking Beach! Vi har fri, og får være med. Det blir herlig.

Severin

Personlig trener – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *