Dia de los Muertos – Halloween

Hola!

Siden sist har det skjedd utrolig mye spennende i Puerto, blant annet har vi fått være med på å feire Halloween og Dia de Los Muertos. Dia de los Muertos er en veldig viktig dag her i Mexico, en dag der man tenker på sine døde og på en måte “feirer” sammen med dem. Rundt om i byen og på hotellet ble det satt opp forskjellige alter med mat, dekorasjoner og tente lys. Dette syntes jeg er en utrolig fin  og annerledes tradisjon.

Vi feiret flere dager på rad her, først hadde vi typisk ameirkansk halloween den 31. oktober, og dagen etter hadde vi en fest på hotellet hvor vi både feiret De dødes dag og bursdagen min! Høydepunktet var selvfølglig når vi fikk ekte norsk taco(så norsk som den blir her i Mexico) på fredagen! I tilegg ble de bursdagskake og pinata :)image image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 Tidenes ekleste kostyme…

image

image

Nå har vi bare litt over to uker igjen i paradis, og de fleste av oss begynner å kjenne på oss at dagene går litt for fort. Vi snakker ofte om at vi gleder oss til å smøre en ekte grov brødskive med leverpostei og agurk, drikke et glass kald melk og sove med noe annet enn et laken. Likevel tror jeg vi alle er ganske klare over at vi kommer til å se tilbake på dettte oppholdet og ønske at vi bae kunne blitt her litt lenger.

Takk til Sina og Julie for bilder! :)

Hasta luego!

Tonje Kristiansen, Ex.phil/Ex.fac+spansk, Puerto Escondido, Mexico.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *