Volleyball på bali :)

Hei alle sammen :)

Vi som går idrett på Bali har volleyball som et av de praktiske fagene våre. Vi har ca 10 treninger i tillegg til en ferdighetsprøve som alle må igjennom. Det er 7 stykker i klassen som også skal ha eksamen i volleyball :)

Vi har en veldig flink trener, Martin, som hjelper klassen vår til å bedre volleyballferdighetene våre.

På lørdag som var hadde vi en volleyballturnering som var obligatorisk for oss på idrett, men som de andre studieretningene, ex.phil, flerkulturell forståelse og personlig trener, også kunne være med på. Det ble en aktiv dag hvor noen gikk inn for å vinne mens andre var med for å ha det gøy.

I turnerigen ble man delt opp i A og B sluttspill etter hvor mange kamper hvert lag vant. I B sluttspillet var det to lag fra idrett og i A sluttspillet var det et lag fra Idrett som kom på annenplass mens vinnerlaget går på personlig trener studiet.

image

Her er et bilde fra turneringen.

Vi på idrett har jo hatt endel volleyball i det siste,siden vi har det som fag på skolen. Men det har også vært arrangert treninger for de andre studieretningene :)

image

Her kommer et bilde av volleyballbanene på klubben der vi trener. Som dere ser så har vi det ganske fint her nede og vi trives veldig godt med treningsfasilitetene våre.

image

Av det vi har sett av treningsfasilitetene til de andre noske skolene her nede, er det vi som går på Gostudy som har det finest og best tilpasset. Og den grønneste fotballbanen :) Men det er vår mening da :)

image

Her er idrettsklassen under en volleyballtrening.

Da har dere sikkert fått høre nok om volleyball for en stund. I neste blogginnlegg blir det mer oppdateringer fra hvordan vi har det her nede.

Bali-hilsen fra Andrea W.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *