Manly! – et ordentlig sporty sted!

Er det en ting som kjennetegner Manly og beboerne der, er det at de er spesielt sporty og opptatt av å være frisk og rask! 

Dette kommer særlig godt til synet på stranden, der det alltid er noen som surfer, spiller beachvolleyball, fotball eller ping pong. De utallige menneskene som jogger langs stranden eller promenaden vitner også om hvor sporty Manlybeboerne er! I helgene arrangeres det også surfekonkurranser og ulike konkurranser som stafetter i ulike aldersklasser på Manly Beach. 

ICMS (International College of Management) legger også til rette for at elevene skal være i aktivitet utenom skolen, og tilbyr organisert trening for sine elever som boot camp, tennis, svømming, volleyball, fotball og basketball. Det avholdes også turneringer i flere av idrettene! Blant dem er fotballserien, som har kamper hver mandag. populær blant både spillere og tilskuere.

Dersom man ikke ønsker å delta i organisert trening, finnes det selvsagt en rekke treningssentre man kan melde seg inn i her i Manly.  Det går også an å oppsøke andre former for trening selv, noe Kristine og Kolbjørn (Idrettsklassen) fant ut av. Forrige uke dro vi tre derfor til Manly Warringah Gymnastics club og deltok på den ukentlige åpne timen deres. For noen dollar fikk vi da være med på felles program i 45 minutter før vi hadde litt over en time til fritt å leke oss på i hallen. 

Konklusjonen blir dermed at dersom man velger å bo i Manly, mangler man garantert ikke sportslige aktiviteter å drive med, Derimot må man belage seg på at man kanskje ikke får drive med favorittsporten sin. Blant annet er det så og si ingen som har hørt om håndball her nede i Australia, så noen håndballtrening blir det nok ikke før jeg kommer hjem igjen til Bergen i desember. 

MEN med tanke på alt annet gøy og sportslig man kan gjøre her nede klager jeg definitivt IKKE!  

– Erica Kronheim
Idrett 1, Sydney

image

Nydelige Manly Beach! 

image

Manly Life Saving Club har konkurranser for sine små og store life guards, her har de yngste stafett!

image

Surfing på Manly beach

image

Beachvolleyball på Manly Beach

image

Fotballaget “Chicks Only” (med to gutter) gjør det bra i fotballserien til ICMS og består av både norske, svenske og amerikanske spillere! 

image

På Manly Warringah Gymnastics club! image

Kolbjørn i aksjon! 

image

PS: Som elev i idrettsklassen er man så heldig at man med klassen får 1,5 time trening fire ganger i uken gjennom hele semesteret – som en del av pensum. De første fire ukene er beach volleyball, de neste tre er karate før man den siste tiden har surfing! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *