dykking, livredningsprøve og bursdagsfeiring!

Normal
0

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-ansi-language:NO-BOK;}


Ja da var en uke gått her i paradiset og tiden her på Bali flyr fortere enn det jeg hadde trodd. Tenkte jeg skulle skrive en liten oppsummering på hvordan uka har vært.

Livredningsprøve!  Den gikk ut på å svømme 100 meter bryst og 100 meter rygg, dykke ned på 1.75cm og hente en stein, og så svømme med en medelev over til andre siden igjen. Altså 25 meter. Så når ilandføringen var bestått var det HLR på dukke. Prøven for min del gikk kjempe bra men det var dessverre noen som ikke bestod, men ifølge lærerne var det ingen krise. Vi skulle få prøve på nytt i november/desember.

Så hadde vi ett dykke team på besøk. Vi som skal ta dykkesertifikat fikk prøve med oksygentank og hele pakka i bassenget. Jeg som har så utrolig problemer med vanlig snorkling trodde aldri dette skulle gå, men det viste seg å være mye enklere enn snorkling. Heldigvis. Så selv om at jeg har angst opp til ørene så skal jeg vel klare å dykke litt før jeg drukner.


å plutselig var det helg! Både Fredag og Lørdag ble det litt for mange øl, for å si det slik. På Fredag var vi bare på hotellet og koste oss mens på Lørdag hadde vi bursdagsfeiring for Mathilde. 8 fulle, flotte jenter i en Taxi inn til Kuta for å feire det flotte bursdagsbarnet. På veien var det stopp på ett minimarked for å handle både truser og rusbrus. Med bursdagsbarnet hengende ut av vinduet syngene ”heeeeeeey sexy lady” så tror jeg faktisk taxisjåføren koste seg. Etter en vellykket fest avsluttet vi lørdagen på mcdonalds, der vi fikk oss 2 nye venner. Etter en svett fest oppe på skygarden følte jeg meg ikke akkurat så delikat der jeg satte å grafset i meg 2 burgere. Så det ble vel siste gangen jeg satt der.

Ellers koser vi oss her på Bali. Skoledagene er fine. 2 timer med anatomi/fysiologi fra 8-10 og så er det 4 timer ish med frimenutt før det er 2 timer til med skole, så er det fritt.

Så er det noen som har prøvd surfing. Jeg er dessverre en av di som har blitt syk her nede. Ligger med halsbetennelse og feber så ble ikke surfing på meg, men bilder og informarsjon om hvor nært jeg kommer til å være på å drukne kommer straks! Men de som prøvde sa det var tungt og litt vanskelig, så det skal bli spennende når vi skal begynne på surfeskole.

Lill Katrin
Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *