Eksamens uka er over! :) :)

Hei igjen! 

Denne uka har KUN eksamenslesingen blitt prioritert. Igår hadde vi eksamen i anatomi og fysiologi, og jeg har ikke ord som beskriver hvor godt det føles å være ferdig med den og vite at nå er det ferie!

Må da også tilføye at selv om dette er et vanskelig fag som krever at du følger ordentlig med i timene og jobber godt på egenhånd, så gikk det veldig fint. Mye av grunnen til det tror jeg er fordi vi har lærerene tilgjengelig stort sett hele tiden! + at å diskutere oppgaver og spørsmål sammen med medelever har ihvertfall hjulpet meg mye! :) 

Etter eksamen igår ble det selvsagt stelt i stand en eksamensfest! Denne ble arrangert av to norske gutter som leier en villa her nede. Etter noen timer på villaen gikk turen videre til Kuta! En fin feiring av eksamen! :)

Ferieuka! 

Nå er det endelig tid for en velfortjent ferie! Tina benytter ferieuka til å reise til sin søster i Australia, hun dro i dag morges:-) Jeg drar med rundt 60 andre studenter til Gili på mandag! Så iløpet av neste uke kommer det nok noen mer interessante innlegg fra oss tenker jeg! Siden denne uka har gått til lesing, har det ikke skjedd så veldig mye annet, og blir derfor ingen bilder denne ganga!  

Vi blogges! 

Tina & Emilie 

Bali – Idrett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *