Eksamen , check!

Da var en uke med pugging, øving og stress forbi og det er endelig tid for Amazonas turen! Man kan merke at alle i de norske studentene i hotellet anstrenger seg mer når det kommer til eksamen, og sånn har det vært siden vi hadde prøve eksamen sist uke. Det har vært mye bra innsats av oss alle. Vi har holdt på med kolltvigrupper, hvor vi har samlet oss et sted og læreren vår har gitt oss ulike oppgaver vi skal løse, som også kan være nyttig å vite til eksamen, det har gått veldig greit. noen ganger samler vi oss bare for å prate om de ulike filosofene og etikerne. Jeg kan med gode ord si at jeg kan mye mer om de enn det jeg kunne fra starten av oppholdet, da var det en liten anelse om hvem Platon og Aristoteles er. Men det er deilig å fått eksamen unnagjort! Da gjennstår det bare ex.fact og hjemmeeksamen på kulturforståelse. Det er et veldig bra opplegg de har hvor vi tar et fag om gangen, slipper man å blande fagene!

Det har vært aktiv lesing, og da fortjener man alltid noe godt! Dette er en rundstykke fra bakeren som ikke ligger så langt vekke fra hotellet! Det er utrolig godt, og det har smeltet sjokolade på innsiden! Anbefales å prøve!

Det er godt å komme seg litt ut fra lese stoffet og komme seg ut til sola, ta en liten pause og fordøye lesestoffet, før vi drar til bake og er klar for mer ;D

Det skal bli godt å komme seg litt vekk fra forelesningene og ha en ukes ferie! Reiser til Amazonas i natt, det kommer til å bli kjempe gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *