Litt om bostedet i Puerto Escondido, Mexico

Vi bor på et nydelig hotell rett ved stranden i Puerto Escondido. Hotellet heter Hotel Arcoiris, og det er bare å gå rett over veien, så er du på stranden. Fra hotellrommet og restauranten er det utsikt over havet. 

De ansatte her utrolig vennlige og hyggelige, og hjelper deg med alt du måtte trenge. Det er en harmonisk og hyggelig atmosfære på hotellet. Det er også et veldig pent hotell, med badebasseng og masse planter. Vi elsker det! Man kan gå rett utenfra inn på hvert rom, det er ingen innvendige ganger. Det er også en beachclub (med solsenger på stranden) ved hotellet hvor man kan kjøpe drikke og som er bar på kveldene. Ellers ligger hotellet midt i bargaten med mange bra utesteder.

Litt praktisk info:

– Det er mulig å vaske klærne sine på hotellet for 10-15 kroner.

– Frokost og lunsj er inkludert i prisen, men man kan også spise middag på restauranten på hotellet. Ellers er det veldig mange restauranter i gaten her, hvor utvalget er stort.

– Taxi koster rundt 12-13 kroner totalt om du skal til byen eller andre steder. Det er flere nydelige strender hvor bølgene ikke er så store, i tillegg til større surfestrender ikke langt unna.

– Det er små matbutikker rett ved hotellet, og et veldig stort supermarked i byen hvor de har alt mulig en fem minutters taxi-tur fra hotellet.

– Rommene vi får er også veldig fine og koselige. Man får egen balkong, store senger og eget bad.

image

image

image

image

image

image

 image

image

 

Heidi og Sofia, Puerto Escondido, Mexico

#mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *