Eksamenstid i Sydney

Denne uken har det regnet skikkelig mye. Slik regn som bare man opplever om man dra til Bergen, ordentlig høljeregn. Det betyr at vi har sittet mye inne denne uken, studert til eksamener, bestilt pizza fra den lokale pizzabakeren og sett film på lerrett. 

Neste uke, torsdag og fredag er det eksamener for alle Gostudy studentene. Tiden framover blir nok derfor ganske kjip om man skal være ærlig. Meeen når fredagen kommer og alle er ferdige med eksamener, blir det nok en minneverdig ferien vil jeg anta. Kanskje vi til og med blir så ville at vi tar turen til Sydney og klatrer på Operaen?

Uansett så kjennes det på stemningen at oppholdet begynner å gå mot slutten. Våre amerikanske venner blir sint hver gang vi nevner at vi skal dra, noen begynner nesten å grine, mens andre gleder seg til å bli kvitt 80 stk bråkete nordmenn. Ganske forståelig. Så siden jeg egentlig ikke har noe å skrive om stopper jeg heller her og ber deg krysse fingerene for oss og ønsk oss lykke til på eksamene, vi kommer til å trenge det!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *