Eksamensuka før ferie (Sydney)

 I skrivende stund bør jeg egentlig øve til ex.fac-eksamen vi har denne fredagen, men nå tar jeg meg en liten pause fra lesingen. Har akkurat printet ut 110 ark med notater fra timene, så føler jeg har brukt opp kvota mi på printing for en stund. Men da har jeg iallefall nok å lese på når vi skal til stranda etter lunsj :) 
image
Ex.fac-kurset har vært veldig intensivt, men vi har hatt god tid til å øve til eksamen, i alle fall denne uka hvor vi kun har hatt fire timer engelsk og ellers fri. Vi hadde en prøveeksamen for et par uker siden, for å sjekke eksamensformen og jeg tror det ble en vekker for mange. Vi har uansett en veldig stor motivasjon til å bli ferdig med eksamen fordi kun et par timer etter eksamen så setter vi oss på et fly med retning Brisbane :D
image
 
image
Ex.fac klassen med foreleser Fred :) 
Vi skal nemmelig på Chase the Sun, som er en studietur som man kan betale for her nede. Vi skal i store trekk dra oppover østkysten og se de største turistattraksjonene, blant annet Great Barrier Reef, Fraser Island og seiling på Whitsundays. Vi får også en kveld fri både i Brisbane og i Cairns, så det blir gøy. Jeg gleder meg som en liten unge :):) 
 

image

 

Blir bra med tur med denne gjengen :) 
Dere kan sjekke hva man gjør der på denne linken, så kan de som vurderer å dra ned neste gang allerede å legge av penger til den turen. Vi var litt skeptiske i starten, siden det er utrolig dyrt, men det er tydeligvis verdt pengene (rundt 10 000kr). http://www.colourfultrips.com/trip-214-Go-Study-Norway—Chase-the-Sun
 
image

 

Jeg elsker Australia, selvom det nå går sakte men sikkert mot vinter. Har vært ganske skiftende vær denne uka, i går var det for eksempel superfint vær og 30 grader frem til klokka 16, og så startet det en liten storm som varte ut kvelden. Men uansett er det egentlig bare bra for oss som må øve til eksamen, så slipper vi å få dårlig samvittighet når det er fint vær ute(som nordmenn flest får).
image
Meg og Eva på Blue Mountains :)
(takk til mamma som overtalte meg til å ta med regnjakke, for ja – det regner en del her nede)
 

Ida Marie, Ex.phil/ex.fac m/ engelsk, Sydney

(Hvis noen vil ha daglig oppdateringer på hva vi gjør her i Sydney så er jeg over gjennomsnittet aktiv på instagram; @blunckern )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *