(Enda en) Ny blogger =)

Hei hei alle sammen :)
Jeg heter Nin Ingelin Festvåg, og jeg studerer PT, altså Personlig Trener her på Bali.
Jeg må ærlig talt si at dette er et av de smarteste valgene jeg har tatt i hele mitt lange liv! Ikke bare har jeg lært så utrolig mye på denne korte tiden (har til nå vært her i knappe tre uker) både om trening, hva trening gjør med kroppen på det synlige og det “usynlige” nivået, men jeg har også blitt kjent med så fantastiske flotte mennesker! Folk her er i så godt humør, og det er ikke bare fordi vi trener og kroppen skyter ut endorfiner, men også fordi samholdet mellom oss her er så bra (=
Pluss hva Gostudy gjør for oss. Det er helt utrolig hvor mye vi har opplevd av Bali allerede, fra menneskene, den lokale maten, kulturen, alle utfluktene… Det hjelper veldig på førsteinntrykket og trivselen at de arrangerer bli-kjent-arrangementer, dykketurer, filmkvelder osv.

Og det føles jo ut som hjemme for min del, når noe av det første jeg hører fra roomien min er: jeg har så dårlig samvittighet for at jeg ikke har trent idag ;)

God frokost hver dag etter joggetur (note to self: skal du skryte av daglige joggeturer så må du pokker ta jogge for det også!)
Etterfulgt av to timer med Anatomi, to timer med egenstudie, også kjent som lunsjpause og egentrening, så to timer med Basistrening og Spotting på Canguu Club, også er det tilbake til Campus for litt middag, mere studier, sosiale stunder rundt bassenget, litt massasje på en av de mange lokale plassene.. Nei, vi har det godt her på Bali! =)

Det kommer bilder og mere etterhvert, men nå må jeg tilbake til det seriøse studentlivet med ATP og anaerob metabolisme :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *