Oppdatering fra varme, flotte Bali :)

Her nede på varme Bali skjer det mye om dagen. Det er mye og gjøre på trening og på skolen. Det skjer også mye spennende i helgene her nede.

Det Har vært arrangert endel turer som man kan melde seg på i helgene. For eksempel treetop challenge som det kommer noen bilder av lengere ned her :)

Tenkte jeg først skulle vise noen bilder fra her vi bor for å vise dere litt hvordan vi lever her nede :)

Her er bassenget ved hotellet vårt :)

Dette er poolbaren hvor mange sitter sammen om kveldene, spesielt i helgene. Her ser dere også sakkosekkene som vi kan ligge å sole oss på i tillegg til solsenger som står plassert rundt bassenget.

Dette er kafèn hvor vi kan spise eller sitte på nettet. Mange sitter her å jobber med skolearbeid også. Jeg sitter her akkurat nå og blogger :)

Vi har det veldig fint her nede og jeg tror de aller fleste trives veldig godt. Vi som går idrett og de som går PT (Personlig trener) er medlemmer på en klubb som ligger ca 15 min med buss unna her vi bor hvor det er basseng, fotballbane, volleyball bane, tennisbaner, spisesteder og treningssenter. Skal vise dere hvordan det ser ut der en annen gang :)

Det har som jeg nevnte vært arrangert noen turer. Ene av disse var Treetop challenge. Vi er delt inn i 4 lag på tvers av hvilke fag vi studerer, og med disse lagene har vi individuelle konkurranser. En av delene i denne konkurransen var på denne turen. Her kommer det noen bilder derfra :)

Her var det hinderløyper inndelt i forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader.

På veien hjem gikk turen innom et tempel som heter Ulun Dani.

Det var alt for denne gang :)

Blogges snart :D Hilsen Andrea W.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *