Brasil – utflukt

Det var mye som fanget oppmerksomheten min første gang ute i Pipas gater. Alt fra de sjarmerende menneskene som ikke går forbi deg uten å si hei og spørre hvordan det går med deg, på portugisisk vel og merke, til de nydelige strendene. Snart så kan hele gjengen briliere med å svare på portugisisk og føre samtalen videre. Men det er en ting som jeg har lagt ekstra godt merke til, og det er at alt er så fargerikt. Alt fra små gateskilt, til kontrastene på havet og de grønne palmene. Til og med på hotellet. De ulike rommene av den typen vi har, er veggen som går ut mot de andre malt i farger som rødt, blått, brunt og rosa. Det er også veldig mye street art her nede. Alt fra qoutes til store leoparder, delfiner, båter og porter.

Nå på søndag var vi alle sammen med på tur. Vi fikk sett to landsbyer borten for Pipa, flere fantastiske strender, blant annet kjærlighetsstranden, bedre kjent som Praia Do Amor. De som ville fikk muligheten til å strandsurfe litt ut på ettermiddagen. Det var overraskende gøy! Og ja, man får sand overalt, den kommer seg under klærne og klistrer seg fast. Var verdt det da, også ble det jo noen ganske morsomme videoer av det, med litt skriking, hyling og en del fall. Helt på slutten av dagen lekte vi turister med hatten på hodet, alle med hver sitt kamera og vannflasken i hånden, hvor vi satt opå en restaurant som lå på vannet og så på den nydelige solnedgangen.

image

image

image

image

Vår kjære Elisabeth nyter hengekøyen på daglig basis.

image

Praia Do Amor

image

In action. Ganske stolt når jeg kom meg ned hele bakken.

image

image

image

Søteste Cecilie fra bli-kjent festen på fredag. Og hun meldte definitivt god festgli! Vi hadde en lek hvor alle skrev tre fakta om seg selv på en lapp, helt anonymt og la de oppi en hatt. Så var det en som trakk og leste høyt, deretter skulle alle peke på hvem de trodde det var som hadde skrevet lappen også måtte personen avsløre seg og fortelle historien bak. Var en del som overrasket med sine fakta. Skal definitivt utføres en gang til.

Og tilslutt et bilde av den fine solnedgangen. Så snakkes vi om litt!

– Helena, Ex.phil.Ex.fac. med kulturforståelse

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *