EVENTYRET GÅR MOT SLUTTEN

Hei dere, jeg har en veldig trist nyhet..

I dag er det nøyaktig to uker til vi setter oss på flyet hjem til Norge. Femten dager til vi ankommer Gardermoen og reiser hver for oss, til hver vår by. Tenk at vi snart har vært her i hele tre måneder. Det har vært en helt fantastisk opplevelse og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å reise hit til Bali. Alt det fine jeg har opplevd, alt jeg har lært, og alle de flotte menneskene jeg har møtt. Det er venner for livet. 

Over til noe annet… Er “tross alt” femten dager igjen, så vi har ikke tid til å deppe helt enda – heller nyte hver eneste dag.

Denne uken har jeg og resten av idrettsklassen bestått ferdighetsprøve i volleyball, og i dag har vi bestått hjerte og lungeredningskurs. På fredag har halve idrettsklassen eksamen i volleyball, og jeg er nemlig en av de. Krysser fingrene for at det går kjeeempe bra :-) Ellers har vi funnet en ny favoritt cafè. Hvorfor vi ikke har funnet denne før, det vet jeg ikke, meeen – den ligger i eatstreet og heter Cafè Bali. I dag spiste jeg lunsj for tyve norske kroner, hvor fantastisk er ikke det? Sinnsykt god eggerøre, grovt brød og jordbær. Nam nam. Billig og godt – blir ikke bedre enn det.

image

Slenger med noen bilder fra de siste bildene her i Seminyak.

image

Fra vår velykkede tacokveld hos Trine! 

Synne Emilie
Idrett, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *