Ex.phil bestått og halloween

Hei!

Nettet her i Pipa, har vært helt forferdelig de siste dagene! Både 3G’en og wifien har gjort det vanskelig å få til å blogge. Men nå prøver vi på nytt igjen!

Livet her i Pipa flyr av sted, og vi har mye å gjøre. På mandag fikk vi vite at vi alle stod på ex.phil eksamen så denne uka har vi brukt på å belønne oss selv med restaurantmat og ikke minst dessert. I tillegg så er vi inni andre uka av ex.fac studiet, og det er en del mer lesing enn på ex.phil. I tillegg til det igjen har vi alle sittet stand-by med kulturforståelsesboka i fanget, innlevering av neste innlevering er i morgen. Til helgen skal vi ikke befinne oss noen andre steder enn på stranda eller på surfebrettet. Det er nå som vi faktisk begynner å få til å «fange» bølgene at det blir gøy! 
image
image

Forrige helg var det Halloween, og helt siden starten har Dany og Ole Johan lovet å ta oss med på en stor halloweenfest i Natal. Dette resulterte i en hel uke med planlegging av kostymer, noen hadde med seg hjemmefra, mens andre lette Pipa rundt på jakt etter kostyme. På lørdag hev vi oss i to taxier på vei mot Natal, dette i håp om at turen skulle ta cirka 1 time. Taxi turen ble noe lengre (over 2 timer) siden taxisjåføren var skråsikker på at han visste hvor festen befant seg. Til vår store forbauselse oppdaget vi også at det bare ble spilt rock, og da følte vi for å vende snuten tilbake til Pipa hvor vi kjenner alle, og alle kjenner oss. Likevel var vi så trøtte og sure da vi kom hjem at vi alle gikk rett og la oss.

Amazonasjentene holder forresten på med innlegg derifra, så det blir gøy!

Ida Birgitte
ex.phil/ex.fac – Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *