AUKSJON OG VOLLEYBALLTURNERING

Lørdag 25. oktober var det duket for auksjon for oss elevene på Gostudy. Guttene så helt fantastiske ut i de nye skreddersydde dressene deres, mens jentene var pyntet i fine kjoler. Kvelden bestod av god mat, fantastisk underholdning og selvfølgelig en auksjon. Det var masse flotte varer som ble auksjonert bort, som for eksempel masse masse god norsk sjokolade, smågodt, pålegg og ulike gavekort – PT time, gitar timer, kino date med læreren og som jeg og ni andre jenter stakk av med: poolparty med norsk taco og en trillebåre med øl. Ææh, som jeg gleder meg – dette skal nemlig skje i morgen!! 

image

På selve auksjonen samlet vi inn hele 174 000 000 rupiah, noe som tilsvarer ca 90 000 kr. Det er sinnsykt mye penger, og vi slo til med ny rekord! Disse pengene går som inntekt til barnehjemmene som Gostudy støtter. Det var faktisk en snus boks som gikk for hele 7 millioner (!!), og da er det godt å tenke på at det går til en god sak. 

image

image

image

Bildene er lånt av Trine, fotografen under kvelden. 

På lørdag hadde vi volleyballturnering, noe som var utrolig gøy helt til jeg endte opp med å bli skadet. Jeg tråkket over under den ene kampen, og da var det over for meg og min partner… Heldigvis er jeg bedre i foten og er med på volleyball treninger. Det nærmer seg ferdighetsprøve og eksamen, og jeg må innrømme at jeg er litt små nervøs. Krysser fingrene for at det går bra! Ellers har vi fått to nye lærer som lærer oss mye om idrettspedagogikk, motivasjon og ulike læringsteorier – noe jeg syntes er ganske spennende, og det gjør selvfølgelig læringen en hel del enklere. 

 I går var jeg og hentet pakken fra mamma og pappa på postkontoret. Det er helt sykt hvor etterlengtet brunost, salami og iste var. Fikk mange andre god saker også, så jeg er en sånn liten lykkerus fordi det smaker så godt med norske varer. Gleder meg til å komme hjem og kunne spise all den gode maten igjen!

Nå skal jeg ut å nyte litt sol, som om jeg ikke får nok av det.

Synne Emilie
Idrett, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *